Ghelamco Arena, Gent, België

AA Gent - Tottenham Hotspur

Bezoekers mogen enkel kaarten kopen voor het Uitvak (Away Fans Section). Ticketbis kan niet verantwoordelijk worden gehouden als de thuisclub de uitfans in andere delen van het stadion weigert.

De Europa League was nog nooit zo spannend! Met nieuwe clubs en oude bekenden strijden deze Europese clubs om de overwinning. Zo ook tijdens AA Gent - Tottenham Hotspur. Supporters uit beide landen stromen toe om hun favo club een hart onder de riem te steken tijdens deze spannende wedstrijd. In het Ghelamco Arena zal het er hard aan toegaan want de trainers van beide clubs weten hoe ze hun team moeten aansturen. Aanvallen en geen genade! Gaan voor het doel en scoren! Het is alles of niets, dus wees bij deze wedstrijd aanwezig en koop je kaarten voor AA Gent - Tottenham Hotspur in het Ghelamco Arena nu, en geniet van de spanning! Juich mee en steun je team. Het enige wat je hoeft te doen is je tickets nu te kopen! Mis AA Gent - Tottenham Hotspur niet!


Risicovrij kopen

Een team van 350 professionals garandeert de echtheid van je tickets.

Vertrouw in de marktleider

Ticketbis is marktleider in de koop en verkoop van tickets, waar je ook bent.

Op dit moment hebben we geen tickets beschikbaar voor dit event. Je kunt de zoekmachine gebruiken om soortgelijke evenementen te vinden.

Andere evenementen van Europa League

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.