Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland

Ladies of Soul Amsterdam

Ladies of Soul keert terug naar de Ziggo Dome voor nóg zo'n onvergetelijk concert. De dames met keeltjes als nachtegalen geven twee concerten in de Ziggo Dome, en jij kunt erbij zijn. Koop je tickets voor Ladies of Soul Amsterdam op 10/02/2017 in het Ziggo Dome in Amsterdam. Zie Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley, Glennis Grace & Trijntje Oosterhuis live op het podium met de beste zang en choreografie, en de beste medleys! 

Wil jij ze in het echt zien? Dit wordt het derde jaar op een rij dat je de kans krijgt ze te zien, dus mis deze niet. Je weet niet of deze gelegenheidssetting volgend jaar weer aanwezig is! Zet de mooiste playlist op, en kom in de stemming. Geniet van de voorpret door je tickets nu al te kopen. Op deze manier verzeker je je van je tickets. Koop ze vandaag nog opTicketbis!

De beste soul van Nederlandse bodem, live in de Ziggo Dome. Voel kippenvel, vlinders in je buik, emoties die je lang niet hebt gevoeld. Kom naar Ladies of Soul in de Ziggo dome, 10/02/2017. Mis het niet.


Risicovrij kopen

Een team van 350 professionals garandeert de echtheid van je tickets.

Vertrouw in de marktleider

Ticketbis is marktleider in de koop en verkoop van tickets, waar je ook bent.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Ladies of Soul

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.