Ajax

Ajax: De grootste club van Nederland

Wedstrijden van deze Amsterdamse club zijn altijd spannend en tickets voor Ajax wedstrijden geven dan ook een garantie voor een prachtige wedstrijd. Nederlands grootste voetbalclub speelt sinds de oprichting van de Eredivisie standaard mee in de hoogste divisie, en vaak met grote successen... Vaak is AFC Ajax dan ook dé kampioen van Nederland. Ajax kaarten zijn hierom een must, want de club is zoals altijd klaar om te winnen. En het goede nieuws is: Met StubHub hoef je geen enkele wedstrijd meer te missen, en kun je je favoriete Amsterdamse Voetbalclub in actie zien, thuis in de Amsterdam Arena, of uit. Wacht daarom niet langer, pak je kans en koop je Ajax tickets nu op StubHub! 

Koop je kaarten voor Ajax vandaag nog en mis de belangrijkste wedstrijden niet meer! De beste tickets voor deze Amsterdamse voetbalclub Ajax vind je gewoon op Ticketis dus pak je kans en koop je kaartjes nu! Geen club in Nederland heeft een zo rijk gevulde prijzenkast als Ajax.

Het prachtige spel van de Amsterdammers werd uitgebreid beloond en in het Ajax museum opgehangen. Landstitels, bekers, Europa Cups, een voetbalclub met een eigen identiteit. In 2011 behaalt de club als enige Nederlandse club de derde ster en ook wordt opnieuw landskampioen 2012, 2013 en 2014. Een overwinning waar de Amsterdammers erg trots op zijn, mét recht! 

 


Waar

  • Alle
  • Zweden
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Friends Arena, Stockholm, Zweden
Vanaf 813,33 USD 732,32 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 813,33 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.