Anderlecht

Koop je tickets voor Anderlecht op StubHub! Dit Belgische team uit Anderlecht nabij Brussel wordt groter en groter en speelt steeds vaker in de grote competities en leagues, en hierom worden de Anderlechters ook steeds bekender wereldwijd. Geniet van het mooie spel van het team van Besnik Hasi en zie de sterspelers van België strijden in de snelste en meest spannende wedstrijden. Koop je tickets nu op StubHub en geniet! 

Anderlecht vormt samen met Club Brugge en Standard de grote drie van België. Anderlecht speelt al decennia lang onafgebroken in de Eerste Klasse en heeft sindsdien al 33 keer de landstitel gewonnen. Ook wonnen ze negen keer de Beker van België, en maar liefst tien keer de Belgische Supercup. En ook internationaal hebben deze Paarwitten niet stilgezeten. Ze wonnen twee keer de Europacup II, twee keer de UEFA Super Cup en één keer de UEFA Cup. Dus als je een wedstrijd van RSC Anderlecht wilt zien in het thuisstadion Constant Vanden Stockstadion of een uitwedstrijd in België of verder, dan zit je hier goed. Pak je kans en koop je tickets voor Anderlecht nu op StubHub!


Waar

  • Alle
  • België
  • Chipre
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende evenementen in België

Contant Vanden Stock Stadion, Brussel, België
Niet verkrijgbaar
Niet verkrijgbaar

Aankomende internationale evenementen

APOEL - Anderlecht
9 mrt 2017 - do 20:00
GSP Stadium, Nicosia, Chipre
9 mrt 2017
do 20:00
Niet verkrijgbaar
Niet verkrijgbaar
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.