Arsenal

De beste Arsenal wedstrijden vind je hier op StubHub. Kijk snel verder voor het grootste aanbod Arsenal kaarten! Deze Engelse voetbalclub uit Londen is een van Engelands meest geprezen voetbalclubs! Met meer dan honderd jaar aan geschiedenis heeft Arsenal een lange erelijst. Dus als je een geweldige wedstrijd van Arsenal wilt zien, wacht dan niet langer en koop je Arsenal tickets nu op StubHub!

Deze Engelse club behoort tot een van de meest succesvolste Engelse clubs, en heeft dertien Eerste Divisie en Premier League titels gewonnen. Gekleed in het rood wit zijn de Arsenal spelers als altijd erg talentvol en spelen zij ook krachtig en gepassioneerd. Een echte lust voor het oog dus... In de wedstrijden speelt Arsenal krachtig als kruit, en dit is dan ook altijd een bijzondere ervaring. Pak je kans en koop je kaarten voor Arsenal nu op StubHub! 

Het liefst speelt Arsenal natuurlijk in hun thuisstadion Emirates in Holloway, waar plek is voor meer dan zestigduizend schreeuwende fans die hun team kunnen toejuichen. Maar als succesvolle club spelen ze natuurlijk ook vaak uit. Als jij een van die zestigduizend fans wilt zijn die live een Arsenal wedstrijd meemaken, wacht dan niet langer en koop nu je tickets voor dit geweldige team! Betaal veilig en snel met iDeal of je creditcard en verkrijg je tickets!  

Als je je favo voetbalteam wilt zien spelen en winnen, koop dan snel je Arsenal tickets want de wedstrijden van deze Gunners zijn erg populair. Arsenal heeft een grote schare trouwe fans, en bijna alle wedstrijden zijn altijd compleet uitverkocht. De fans van Arsenal noemen zichzelf Gooners, en zijn loyale fans. Zo loyaal zelfs, dat Arsenal in de top 10 staat van teams met het meeste gemiddelde publiek per wedstrijd! Dus als je een plekje wilt in het Emiraten Stadion en een van de Gunners wedstrijden wilt zien, koop je tickets voor Arsenal dan nu! 

Arsenal begon vorig seizoen erg sterk en eindigde dan ook op de tweede plaats, net onder verrassend winnaar Leicester City. Verder wonnen ze afgelopen seizoen geen prijzen. Maar met spelers zoals Theo Walcott en Jack Wilshere zijn ze weer helemaal terug. Arsene Wenger en het team, gaat voor niets minder dan de overwinning! Dus als je wilt zien wat Arsenal in petto heeft, koop dan nu je tickets en zie de beste wedstrijden live!


Waar

  • Alle
  • Australië
  • Verenigd Koninkrijk
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

ANZ Stadium, Sydney, Australië
Time to be confirmed
Vanaf 106,09 USD 95,52 € Er zijn 37 tickets verkrijgbaar
Vanaf 106,09 USD Er zijn 37 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
ANZ Stadium, Sydney, Australië
Time to be confirmed
Vanaf 68,90 USD 62,04 € Er zijn 34 tickets verkrijgbaar
Vanaf 68,90 USD Er zijn 34 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Emirates Stadium, Londen, Verenigd Koninkrijk
Vanaf 80,79 USD 72,74 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 80,79 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Emirates Stadium, Londen, Verenigd Koninkrijk
Vanaf 96,58 USD 86,96 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 96,58 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.