Athletic de Bilbao

Alle tickets voor Athletic Bilbao vind je hier op StubHub. Wacht niet langer en koop je kaarten voor de wedstrijden van alle grote competities van deze Basken nu op StubHub en geniet van de wedstrijden. De club speelt als sinds oprichting in 1928 in de Spaanse eerste divisie en heeft grote en bescheiden successen gehad. Wil je deze onafhankelijke, sterke Basken live zien spelen in hun San Mamés stadion in Bilbao, wacht dan niet langer en koop je tickets voor Athletic Bilbao nu op StubHub voor het te laat is. Hier betaal je veilig en snel. Het enige wat je nog hoeft te doen is af te reizen naar het zonnige Spanje en te genieten van de beste wedstrijden van De Leeuwen. Athletic Bilbao tickets, wacht niet langer!

Sinds de oprichting was Athletic Bilbao een van de meest succesvolle clubs van de eerste divisie. Ze wonnen continu prijzen en stonden altijd vooraan. Nog steeds behoren de Basken tot een van de grootste clubs in Spanje. De clubs heeft een strikt alleen-Basken beleid en er spelen dus ook alleen maar Baskische voetballers in Athletic Bilbao. Dat er genoeg succesvolle Basken in Spanje wonen blijkt maar weer, want ook dit seizoen zijn ze weer sterk en daadkrachtig. Mis de beste wedstrijden dus niet en koop je tickets voor Athletic Bilbao nu op StubHub en geniet van de mooiste wedstrijden! 


Waar

  • Alle
Er zijn nog geen evenementen gepland voor Athletic de Bilbao
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.