Atlético Madrid

Deze Madrileense club Atletico Madrid wordt ieder jaar sterker, en krijgt dus ook internationaal een grotere aanhang. Als je op zoek bent naar tickets voor Atletico, zit je hier goed. StubHub heeft een groot aanbod tickets voor Atletico Madrid en is het grootste online platform voor het kopen en verkopen van tickets. Wil je Atletico Madrid tickets kopen? Wacht dan niet te lang en koop je kaarten veilig en snel!

Atletico Madrid werd in 1903 opgericht door drie studenten. Pas in 1920 werd de club afhankelijk van Baskische moederclub Athletic Bilbao. Na een fusie met verschillende clubs in de jaren dertig, wonnen zij voor het eerst het landskampioenschap. Maar pas in de jaren zestig en zeventig werd Atlético echt succesvol. Onder leiding van Vicente Calderon sleepten zij veel prijzen in de wacht, ze wonnen zelfs de Wereldbeker! Het thuisstadion in het centrum van Madrid, aan de oever van de Manzanares rivier is ook naar deze voorzitter vernoemd.

Onder leiding van dubieuze zakenman Jesus Gil y Gil beleefde de club in 1996 het beste seizoen ooit, maar een paar jaar later beleefde ze dos años en el infierno, twee jaren in de hel, doordat zij waren gedegradeerd. Gil y Gil trad in 2003 met zeventig jaar af, vanwege de vele schandalen. Betere jaren volgden gelukkig snel. In het nieuwe millennium haalden Los Colchoneros hun tiende landstitel binnen door gelijk te spelen tegen FC Barcelona. Ook haalden zij de Copa del Rey opnieuw binnen, wat hun op een totaal van tien Copa’s brengt. En internationaal wonnen zij tweemaal de Europa League. Vorig seizoen stonden ze opnieuw in de finale van de Champions League en Diego Simone is hierdoor populairder dan ooit. Deze charismatische trainer weet zijn spelers keer op keer te stimuleren en het lijkt erop dat ook dit seizoen weer fantastisch wordt! Met topspelers als Godin, Griezman, Torres en anderen zijn zij een beruchte tegenstander die altijd alles op alles zetten voor een goede wedstrijd.

Wacht daarom niet langer en koop de beste kaartjes voor Atlético nu op StubHub. Wat voor wedstrijd je ook wilt zien, StubHub heeft alle kaarten voor Atletico Madrid!


Waar

  • Alle
Er zijn nog geen evenementen gepland voor Atlético Madrid
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.