Kaarten voor muziekconcerten, voor elk wat wils!

De beste concertt ickets vind je hier op Stubhub. Wat voor muziekspektakel je ook wilt zien en horen, het grootste aanbod vind je hier. Stubhub is actief in meer dan vijftig landen, en daarom heb je dan ook altijd het beste lokale aanbod van de meest bijzondere artiesten. Of je nu een artiest in Korea, China, Rusland of Brazilië zoekt, of je het dichter bij huis wilt houden en een concert in Parijs, Brussel, Rome of Londen wilt zien, hier ben je aan het goede adres. Koop je tickets voor alle concerten vandaag nog veilig en snel op Stubhub, het grootste platform voor de verkoop van tickets!

Grote artiesten op tour

Grote artiesten als Queen of Pop Madonna, de Ierse band U2, The Rolling Stones, popster Rihanna, bestverkopende artieste Adele en steeds maar groter wordende Coldplay gaan elke paar jaar op tour. Concertkaarten voor deze artiesten lopen dan ook storm, en vaak vissen echte fans net naast het net. Gelukkig zijn er veel kopers die helaas toch niet bij het concert aanwezig kunnen zijn - zonde!- maar zij kunnen hun concerttickets dan weer doorverkopen zodat andere fans wel hun favoriete artiesten live kunnen zien!  Of je nu concertkaarten wilt kopen of verkopen, wacht niet langer en doe het vandaag nog! Het is makkelijk en snel!

Hoe koop ik concertentickets op Stubhub ?

Het is heel makkelijk om kaarten voor de beste concerten te kopen. Zoek bovenaan in de zoekbalk naar het concert dat je wilt bezoeken. Je kunt de artiest aanklikken, en alle concerten van de artiest zien. Kies een locatie of datum, en bekijk de ticketprijzen. Vaak zijn er veel verschillende prijzen te vinden. De duurdere tickets hebben vaak iets extra's, zoals heel goede plaatsen dichtbij het podium, of een bijzondere ervaring - hapje en drankje, premium entree-. Kies het kaartje dat je het beste vindt, en ga door naar betalen. Daar hebben we wat gegevens van je nodig. Je naam, betaalgegevens, en de verzending. Klik op betalen, en je bent klaar!

Stubhub is ideaal, want je hebt altijd 100% ticketgarantie. Ook kun je altijd betalen in je eigen munt, en is er 24/7 Klantenservice aanwezig om je te helpen bij wat dan ook! Stubhub, is het grootste ticketplatform ter wereld, dé plek om je entreekaarten voor alle soorten concerten te kopen!

Terug naar boven