Bayern München

Hoelang is het geleden dat je je favo club Bayern München live zag spelen? Vast te lang geleden! Koop nu je tickets voor de beste Bayern München wedstrijden op StubHub, en geniet van een prachtige wedstrijd! Bereid je goed voor en koop je kaarten voor Bayern München nu! Bayern München, het meest succesvolle Duitse team allertijden is terug en klaar voor de overwinning. De Bundesliga is weer begonnen en 'Die Bayern' zijn klaar om weer een titel binnen te halen. Als je dit geweldige team live in actie wilt zien, wacht dan niet langer en koop je Bayern Munchen tickets vandaag nog!

Bayern München komt uit München in Bavaria, Duitsland. Als je tot de echte fans van deze club behoort, dan weet je dat Bayern München de succesvolste club van Duitsland is, met een recordaantal van 26 nationale titels en 18 cups op hun naam. Maar Bayern is niet alleen de beste club van Duitsland, ook internationaal doet deze club het geweldig. Met vijf Champion League titels (derde plaats!), een halve-finaleplaats vorig seizoen, een Wereldkampioenschap voor Clubs en twee Wereldcups op zak zijn deze Rekordmeisters zonder twijfel helden om te zien spelen! Geniet van een prachtig staaltje voetbal en koop je tickets voor Bayern München nu op StubHub!

Bayern München werd in 1900 opgericht nadat een elf spelers van MTV München wegliepen uit de vergadering uit onvrede. Diezelfde avond werd Bayern Münich opgericht door deze zelfde spelers. Door de jaren heen heeft het team altijd een belangrijke rol ingenomen in het Duitse voetbal, en tot de dag van vandaag is dit team populair. En hoewel vorige trainer Jupp Heynckes in 2013 afscheid nam van Bayern, hebben ze hun toppositie weten te behouden, en hebben de Bundesliga opnieuw gewonnen, dit keer onder Ancelotti's management. En met topscorers als Muller, Lewandowski en COman zijn ze ook dit seizoen klaar om weer de top te halen!

En of je nu op zoek bent naar kaarten voor de Bundesliga, Champions League, vriendschappelijke wedstrijden of een seizoenskaart, hier zit je goed. Ook bekend als ‘Die Roten’ of De Roden, is hun thuishaven de Allianz Arena, met meer dan zestigduizend plaatsen. Genoeg plekken voor alle Bayern München fans, zou je zeggen. Maar de aanhang van FC Hollywood is groot, en wedstrijden zijn dan ook vaak snel uitverkocht.  Wees er dus op tijd bij en koop je kaarten voor Bayern München snel op StubHub, en mis nooit meer de beste wedstrijden! Doe mee met de menigte en geniet van een prachtige live wedstrijd! Koop je tickets vandaag nog!


Waar

  • Alle
  • Singapore
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Singapore National Stadium, Singapore, Singapore
Vanaf 61,26 USD 55,16 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 61,26 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Singapore National Stadium, Singapore, Singapore
Vanaf 351,36 USD 316,36 € Er zijn 40 tickets verkrijgbaar
Vanaf 351,36 USD Er zijn 40 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Singapore National Stadium, Singapore, Singapore
Vanaf 55,89 USD 50,32 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 55,89 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.