België

Koop je Rode Duivel tickets voor de beste wedstrijden van België en geniet van De Rode Duivels in de grootste stadions ter wereld strijden om de overwinning. Een prachtig elftal vertegenwoordigd België en zal alles op alles zetten om van elke wedstrijd een groot succes te maken. De meeste thuiswedstrijden worden gespeeld in het mooie Koning Boudewijnstadion in Brussel, allemaal aangestuurd door de bondscoach Marc Wilmots. Dus wil je de beste wedstrijden van De Rode Duivels in België of het buitenland zien, wacht dan niet langer en koop je tickets voor België! De Rode Duivels hebben het weer door de classificatieronde gemaakt, en staan nu in de voorrondes! 

Crisis bij de Rode Duivels

De Rode Duivels hebben al meer dan een eeuw aan voetbalgeschiedenis, en zijn één van de oprichters van de FIFA, de UEFA en het Wereldkampioenschap voetbal. En hoewel België al grote prestaties heeft binnengehaald, was er recentelijk toch sprake van een crisis in het Belgische voetbal. Of het nu aan de bondscoaches, de voetbalbond of de spelers zelf ligt is niet duidelijk, maar de afgelopen jaren daalden ze sterk op de ranglijst van de FIFA. Gelukkig gaat het de afgelopen twee jaar weer veel beter met België, en hoewel ze nog geen grote titels hebben binnengehaald, zijn ze weer stijgende. Het vertrouwen is terug en dat is ook te zien. Geef je nationale team dat extra zetje en koop je Rode Duivel tickets voor de mooiste wedstrijden van België nu op StubHub, voor het te laat is. Steun de Rode Duivels en maak je klaar voor de overwinning!


Waar

  • Alle
  • België
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende evenementen in België

Koning Boudewijnstadion, Brussel, België
Vanaf 74,62 USD 67,19 € Er zijn 20 tickets verkrijgbaar
Vanaf 74,62 USD Er zijn 20 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Koning Boudewijnstadion, Brussel, België
Vanaf 140,49 USD 126,50 € Er zijn 40 tickets verkrijgbaar
Vanaf 140,49 USD Er zijn 40 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.