Besiktas

Besiktas, de top van Turkije!

Koop je kaarten voor één van Turkije’s beste voetbalclubs! Mis Besiktas niet en wees bij een van de spannende wedstrijden van deze topvoetbalclub, live in Istanbul of bij een van de vele uitwedstrijden. De Turkse voetbalclub Besiktas speelt sinds oprichting onafgebroken in de hoogste Turkse divisie. In seizoen 2015/2016 hebben ze zelfs voor het eerst sinds jaren weer de Süper Lig gewonnen. Zie zelf waarom deze Istanbuli wereldwijd bekend staan als toppers, en koop je tickets voor de beste wedstrijden van Besiktas vandaag nog op StubHub en geniet van het mooiste voetbalspel dat je in tijden hebt gezien.

Besiktas landskampioen 2015/2016

Pak je kans nu en koop je Besiktas tickets veilig en snel op StubHub! Besiktas is één van de drie topclubs in Turkije samen met Fenerbahce en stadgenoot Galatasaray. Ze hebben al lange erelijst met vele nationale overwinningen. Hét voetbaljaar was 2010/2011 voor deze Istanbuli vanwege bekende transfers als Ricardo Quaresma, Guti Hernández en Roberto Hilbert. Desondanks liet het seizoen niet goed af. De verwachtingen lagen hoog en de club kreeg te maken met omkoopschandalen. Gelukkig zijn ze uit het dal omhoog gekropen en hebben ze zich snel weer van hun beste kant laten zien. En nu, een paar jaar later, ligt dit allemaal lang achter hun en hebben ze zich weer 100% kunnen concentreren op hun doelen, letterlijk en figuurlijk. En dat heeft hun vruchten afgeleverd met de winst in de Divisie onder leiding van trainer Senol Günes. Wil je zien hoe ze het volgend seizoen doen? Wacht dan niet langer en zie Besiktas in topvorm met de beste wedstrijden. Koop je Besiktas Istanbul kaarten veilig op StubHub en geniet!


Waar

  • Alle
  • Turkije
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Kamil Ocak Stadium, Gaziantep, Turkije
Bu karşılaşma için passolig gereklidir. | Passolig necessary
Vanaf 22,07 USD 19,87 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 22,07 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Vodafone Arena, İstanbul, Turkije
Bu etkinlik için Passolig gereklidir. | Passolig is requiered for this game.
Vanaf 1.176,40 USD 1.059,23 € Er zijn 6 tickets verkrijgbaar
Vanaf 1.176,40 USD Er zijn 6 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Vodafone Arena, İstanbul, Turkije
Bu karşılaşmanın tarihi ve saati henüz kesinleşmemiştir.
Bu karşılaşma için passolig gereklidir. | Passolig necessary
Vanaf 94,70 USD 85,27 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 94,70 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.