Champions League

De beste teams van Europa spelen natuurlijk in de Champions League, en daar kun jij bij zijn! Als je op zoek bent naar kaartjes voor de ultieme, belangrijkste, spannende competitie, zit je hier goed. Dus zoek niet verder en koop je tickets vandaag nog op StubHub! de Champions League is de ultieme Europese voetbalcompetitie, en jij kunt erbij zijn. Op StubHub zijn alle tickets voor de Champions League te koop, dus pak nu je kans. Koop je kaarten veilig en snel op StubHub. Kies je betaalmethode en ga door naar de check-out. Binnen een paar klikjes heb je je tickets aangeschaft, en kun jij een prachtige Champions League wedstrijd live zien!

De UEFA Champions League is het belangrijkste Europese voetbaltoernooi voor clubs. De Champions League in deze vorm bestaat sinds 1992. Daarvoor bestond het toernooi bekend als de Europacup I, dat werd opgericht in 1955. 

De eerste ronde van de Champions League, de groepsfase is verdeeld over acht groepen, met elk vier clubs. De in totaal 32 teams per groep zijn ongeveer gelijk van sterkte. De nummers één en twee van iedere groep gaan door. Nummer drie speelt standaard in de tweede ronde van de Europa League. De tweede ronde is een knock-out fase. De acht groepswinnaars spelen in deze achtste finale tegen nummer twee uit de groep. Alle teams spelen één uit- en één thuiswedstrijd.

Het is ieder seizoen weer spannend, want alleen de beste teams van Europa maken het tot de finales... Elke fase van de Champions League is bijzonder, uniek en spannend.. Mis geen één wedstrijd met StubHub. Koop je Champions League tickets vandaag nog.


We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.