Chelsea

Heb je altijd al een Chelsea fc wedstrijd live vanuit het stadion willen meemaken? Dan is dit nu je kans. Koop de beste Chelsea tickets op StubHub en geniet van de spannendste wedstrijden. Mis deze kans niet en koop ze nu! Deze Engelsen spelen al jaren aan de top en de wedstrijden van Chelsea zijn dan ook een lust voor het oog. Koop je Chelsea tickets nu op StubHub!

Deze Londense voetbalclub is een absolute must om live te zien. Chelsea, ook wel liefkozend The Blues genoemd, is een club met een rijke historie en tickets voor wedstrijden van Chelsea zijn dan ook erg populair. Als je de beste wedstrijden wilt bezoeken, wacht dan niet langer en koop je tickets Chelsea nu. StubHub heeft het grootste aanbod tickets, dus mis de beste wedstrijden van Chelsea in de Premier League of gewoon tijdens vriendschappelijke wedstrijden niet, en koop nu je tickets voor Chelsea ! 

Chelsea werd in 1905 opgericht. Tot de Eerste Wereldoorlog speelde deze Londenaren af en aan in de Eerste Divisie. Na de Eerste Wereldoorlog begon het grote succes. Er werden nieuwe spelers gekocht en Chelsea kreeg een grote schare trouwe fans. Maar het duurde wel tot 1955 voordat Chelsea kampioen werd van de Eerste Divisie. De jaren daarop genoot Chelsea van een gematigd succes, maar in de jaren zeventig en tachtig daalde de spirit, en leken deze Blues uit het veld geslagen. Ze zakten naar de tweede en derde divisie, wat ze zelfs in financiële moeilijkheden bracht. In deze jaren speelde Chelsea haar slechtste seizoenen ooit...

Maar als echte strijders hebben ze zich nooit uit het veld laten slaan. Ze zijn nu echt uit het as herrezen en zijn helemaal klaar voor de strijd. De nieuwe eigenaar Roman Abramovitsj hielp Chelsea met de schulden, en kort daarna begonnen The Blues ook weer te winnen, nu voor het tweede jaar achtereenvolgend onder leiding van MourinhoHet lijkt wel alsof ze nooit zijn weggeweest! Ze hebben voor het eerst in vijf jaar zelfs de Premier League gewonnen! Zie de vernieuwde en meer energieke Chelsea live vanuit de arena, en koop je Chelsea tickets nu op StubHub! Koop je tickets voor deze wedstrijden nu!

In 2012 wonnen ze de Champions League, en een jaar later de Europa League. Ook wonen zij in de laatste jaren een aantal keer de FA Cup, de Football League Cup en de FA Community Shield en nu dus weer de landstitel. Dus als je deze kanjers wilt zien spelen, in hun Stamford Bridge Stadion of uit, wacht dan niet langer en koop nu je Chelsea fc tickets om deze doorzetters live te zien spelen. Want de beste tickets voor Chelsea vind je op StubHub! Pak je kans dus nu en koop je kaarten voor alle wedstrijden van Chelsea!


Waar

  • Alle
  • Singapore
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Singapore National Stadium, Singapore, Singapore
Vanaf 61,26 USD 55,16 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 61,26 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Singapore National Stadium, Singapore, Singapore
Vanaf 351,36 USD 316,36 € Er zijn 40 tickets verkrijgbaar
Vanaf 351,36 USD Er zijn 40 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Singapore National Stadium, Singapore, Singapore
Vanaf 50,67 USD 45,62 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 50,67 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.