Koning Boudewijnstadion, Brussel, België

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Coldplay


Coldplay Brussel

Coldplay is back met hun tour en jij kunt bij een van deze geweldige concerten aanwezig zijn! Maak deel uit van de Head Full Of Dreams tour 2017 waaronder Coldplay ook België aandoet, en koop nu je kaarten voor Coldplay in nergens minder dan Brussel op 21 juni!

Coldplays concerten in andere steden komen één jaar na hun eerste reeks concerten in Europa. De landen of steden die ze toen oversloegen, doen ze nu wel aan. Wij zijn niet de enige gelukkigen die van Coldplays talent mogen genieten. Coldplay doet veel andere steden aan, waaronder München, Parijs, Milaan, en ze gaan zelfs zo ver als Australië. Niet zo gek, want hun succes is ongekend.. Coldplay in het Koning Boudewijnstadion, mis het niet!

Ze geven het concert in het gigantische Koning Boudewijnstadion, maar wees er snel bij want Coldplay kaarten zijn altijd snel uitverkocht, dus wacht niet langer en koop je tickets voor Coldplay Brussel nu op StubHub!

Hun laatste tour was een groot succes. Ghost Stories, naar het gelijknamige album uit 2014 was een twee maanden durende tour door de Verenigde Staten, Azië, Australië en Europa. Deze tour was een langverwachte. Voor het zesde studioalbum werkte Coldplay samen met Avicii, Timbaland en andere artiesten. Sinds de oprichting van de band in 1996 hebben ze meerdere belangrijke awards gewonnen. Zo won Coldplay maar liefst drie keer de Best British group, vijf MTV Viddeo Music Awards en zeven Grammy Awards. Dat is niet niks, en als je zelf wilt zien waarom deze band zo geloofd wordt, wees dan bij het concert in Brussel aanwezig. Geniet van de beste nummers tijdens hun concerten voor de Colplay Head Full of Dreams Tour 2017, en koop je kaarten voor Coldplay in Brusselnu!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Coldplay Brussel

Koning Boudewijnstadion

  • Brussel
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.