Koning Boudewijnstadion, Brussel, België

Coldplay Brussel

Coldplays tweede concert in Brussel! Mis Coldplay in Brussel niet en koop je kaarten voor de beste Britse band in tijden! De heren hadden het al snel in de gaten: Ze zijn enorm populair in Brussel. Een paar dagen na de aankondiging en on-sale van hun eerste concert was het complete Koning Boudewijnstadion dan ook uitverkocht. Gelukkig hebben ze nog een datum vrijgemaakt om heel België te verblijven: op 22 juni geven ze hun tweede concert in Brussel!

De kaartverkoop gaat snel! De heren hebben keer op keer records verbroken met de kaartverkoop van hun concerten. Het eerste concert van Coldplay in Brussel, op 21 juni, was binnen mum van tijd uitverkocht. Zo snel zelfs dat ze besloten toch maar een tweede concert te geven in België. Ook dit concert was, vanzelfsprekend, binnen no-time uitverkocht. Wees er snel bij en koop je tickets voor Coldplay Brussel nu! Zing mee op de beste nummers van voordat Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion. Koop nu je Coldplay kaarten voor het te laat is en geniet van een grandioos concert van deze heren in Brussel!

Album zeven: Een Head Full of Dreams: Met hun zevende album hebben ze opnieuw de hitlijsten veroverd en daar hoort natuurlijk een geweldige tour bij. En wat wil je nog meer? De magische nummers van deze Britten zullen nog lang in je hoofd blijven hangen. Het enige wat je nog hoeft te doen is je kaarten voor Coldplay Brussel te kopen. Beleef het live concert in het gigantische Koning Boudewijnstadion en koop nu je tickets! Mis Coldplay Brussel niet!


Risicovrij kopen

Een team van 350 professionals garandeert de echtheid van je tickets.

Vertrouw in de marktleider

StubHub is marktleider in de koop en verkoop van tickets, waar je ook bent.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Coldplay

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.