Sportpaleis, Antwerpen, België

Depeche Mode Antwerpen

De Britse band Depeche Mode staat op 9 mei in het Sportpaleis in Antwerpen. De heren werden in de jaren tachtig ongelooflijk bekend en staan zoals altijd garant voor een fantastische avond. Dus als jij herinneringen van vroeger wilt ophalen, en verlangt naar nieuw materiaal van de electronicaband, dan is dit je kans. Koop je tickets voor Depeche Mode in Antwerpen vandaag nog, en geniet!

De heren kondigden hun nieuwe tour aan tijdens een persevenement. Momenteel zijn ze nog hard aan het werk om hun veertiende studioalbum Spirit af te maken. Dit album komt begin 2017 uit en zal vol met nieuwe nummers staan. Het album komt vier jaar na hun laatste album Delta Machine.

Depeche Mode is bekend van onder andere People are People, Just Can't Get Enough en Enjoy the Silence. De Global Spirit Tour 2017 doet maar liefst 21 landen aan, en gaat daarna zelfs nog verder in Noord- en Zuid-Amerika. De tour laat zien dat de heren nog steeds ongekend populair zijn, en fans weten dat de kaartverkoop inmiddels is gestart. Mis het dus niet, en zie Depeche Mode live in Antwerpen. Koop je tickets vandaag nog op StubHub.


Risicovrij kopen

Een team van 350 professionals garandeert de echtheid van je tickets.

Vertrouw in de marktleider

StubHub is marktleider in de koop en verkoop van tickets, waar je ook bent.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Depeche Mode

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.