Sportpaleis, Antwerpen, België

Drake Antwerpen

Drake, superster en koning van de moderne r&b en hiphop, komt naar Antwerpen voor een onvergetelijk concert. En het beste nieuws is dat jij er bij kunt zijn. Als jij een echte Drake fan bent en deze getalenteerde Canadees live wilt zien in het Sportpaleis, pak dan nu je kans. Drake is superpopulair, dus wees er snel bij want kaarten voor Drake gaan snel. De verkoop is nu begonnen, wacht dus niet te lang. Koop je Drake tickets Antwerpen veilig en snel op StubHub, en geniet!

Zorg voor een heerlijke break in de koude lange winter en dans en geniet op 28 februari in het Sportpaleis. De One Dance zanger is op tour ter promotie van zijn laatste album. Zijn vorige tour was enkel in de Verenigde Staten, maar met The Boy Meets World tour 2017 doet hij vrijwel heel Europa aan. Drake is een paar jaar geleden doorgebroken met zijn eerste studioalbum Thank Me Later en is eigenlijk sinds dat moment hotter dan hot. Wij zijn hem nog steeds dankbaar. Grote artiesten werken graag met hem samen, hij is vrienden met de hotste artiesten, date alle bekende zangeressen en modellen, en als je een track met Drake opneemt ben je verzekerd van succes. Meer redenen heb je niet nodig. Zie dit multitalent deze winter live! Koop je Drake kaarten vandaag nog!


Risicovrij kopen

Een team van 350 professionals garandeert de echtheid van je tickets.

Vertrouw in de marktleider

StubHub is marktleider in de koop en verkoop van tickets, waar je ook bent.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Drake

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.