Europa League

Ben je op zoek naar Europa League tickets? Dan zit je hier goed, want deze jaarlijkse cup voor de beste van de beste Europese teams is weer terug, en StubHub heeft alle kaarten voor de Europa League! Ben je klaar om de sterkste en meest talentvolle voetbalteams van Europa tegen elkaar te zien spelen? Dan is het tijd om je tickets voor de UEFA Europa League nú veilig te stellen. Wacht niet langer en koop je kaarten voor de Europa League nu. 

Mis het niet en koop je tickets voor de beste wedstrijden van je favo team nu op StubHub! De UEFA Europa League is een prestigieuze voetbalcompetitie georganiseerd door de UEFA. De Europa League is opgericht in 1971 als de UEFA Cup, in 2009 werd besloten de naam te veranderen naar Europa League. Deze verandering heeft de competitie verder weten te ontwikkelen, en ook meer gekwalificeerde voetbalclubs aangetrokken, wat het spel natuurlijk nog spannender maakt. Als je zin hebt in een van deze mooie wedstrijden, wacht dan niet langer en koop je tickets voor de finale van de Europa League nu!

De Europa League is het zevende seizoen van de competitie onder de nieuwe naam. De Europa League is de twee na belangrijkste voetballeague voor Europees voetbal. In de 28 keer dat de Europa League is gespeeld zijn er vier absolute winnaars aan te wijzen. Juventus, Internazionale, Liverpool en Sevilla FC maken de top vier van winnaars met de meeste overwinningen, hoewel deze teams -behalve titelhouder Sevilla- de afgelopen jaren niet meer hadden gewonnen. 

Ben je benieuwd hoe het dit seizoen zal aflopen? Wacht dan niet langer, en koop je tickets voor de beste Europa League wedstrijden gewoon op StubHub. Het grootste aanbod kaartjes vind je hier, dus koop ze nu!

 


Waar

  • Alle
  • Zweden
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Friends Arena, Stockholm, Zweden
Vanaf 813,33 USD 732,32 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 813,33 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.