Parken Stadion, Kopenhagen, Denemarken Groep of bedrijf?

X

Bezoekers (uitfans) mogen enkel kaarten kopen voor het Uitvak (Away Fans Section). StubHub kan niet verantwoordelijk worden gehouden als toegang wordt geweigerd tot andere delen van het stadion.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Copenhagen


FC Copenhagen - Atletico Madrid

Koop je tickets voor FC Copenhagen - Atletico Madrid in het Parken Stadion vandaag nog op StubHub! De spanning en glorie van de wedstrijden van de Europa League zijn weer begonnen. De Europese topclubs zullen er alles aan doen om de befaamde beker in hun handen te mogen houden. Want wie wil dit nu niet? Deze opstap zet de clubs in de spotlights van het Europese voetbal, een hele eer voor een prachtig en hoopvol vervolg. Hierom wordt de wedstrijd FC Copenhagen - Atletico Madrid dan ook zo spannend, want beide clubs zijn erg goed en met hun trainers die ze aanstuurt hebben ze heel wat in huis. Dus pak je kans om ze nu live te zien vanuit het stadion en koop je tickets voor FC Copenhagen - Atletico Madrid nu! Mis het niet!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

FC Copenhagen - Atletico Madrid

Parken Stadion

  • Kopenhagen
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.