Fenerbahce

Fenerbahce tickets koop je natuurlijk gewoon op StubHub! Meer dan 50.000 mensen juichen hun favo Istanbulse team aan in het grote Şükrü Saracoğlu stadion en jij kunt hier onderdeel van zijn. Kijk alle wedstrijden van Fenerbahce live vanaf de tribune, of het nu uit- of thuiswedstrijden zijn. Volg je team op de voet en maak onderdeel uit van de geschiedenis, de mooiste goals, de beste overwinningen en het mooiste voetbal van dit seizoen. Pak je kans om Fenerbahce live te zien en koop nu je tickets op StubHub!

Fenerbahce is een van Turkijes oudste voetbalclubs en werd in 1907 opgericht. Een eeuw van revolutie gaf Geen Donkerblauw kans om zich te ontwikkelen tot ongelooflijk succesvolle club, op alle gebieden. Nationaal gezien heeft Fenerbahce de meeste officiële prijzen gewonnen als de Super Cup, de Balkan Cup, De Super Lig en de Turkse Beker, en spelen ze standaard in de Turkse divisie. Ook heeft Fener al meegespeeld in de Champions League en de Europa League. Volg Fenerbahce op de voet en beleef de sensatie op de tribune, met je tickets van StubHub! Er is keuze genoeg dus wacht niet langer en koop je kaartjes voor de overwinnaars, en mis deze wedstrijden niet! 


Waar

  • Alle
  • Turkije
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Ülker Stadyumu, İstanbul, Turkije
Bu karşılaşma için passolig gereklidir. | Passolig necessary
Vanaf 14,69 USD 13,23 € Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Vanaf 14,69 USD Er zijn +100 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
Ülker Stadyumu, İstanbul, Turkije
Bu etkinlik için Passolig gereklidir. | Passolig is requiered for this game.
Vanaf 161,79 USD 145,68 € Er zijn 29 tickets verkrijgbaar
Vanaf 161,79 USD Er zijn 29 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
5 Ocak Fatih Terim Stadium, Adana, Turkije
Bu karşılaşmanın tarihi ve saati henüz kesinleşmemiştir.
Bu karşılaşma için passolig gereklidir. | Passolig necessary
Vanaf 35,41 USD 31,88 € Er zijn 54 tickets verkrijgbaar
Vanaf 35,41 USD Er zijn 54 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.