Formule 1

De Formule 1, officieel de FIA Formula One World Championship is de hoogste klasse in de autoracesport. Echte motorfans weten dat dit dé races zijn die je moet zien en kijken maanden uit naar het nieuwe seizoen. Ben je ook zo gek van F1? Zie dan de beste coureurs en de snelste auto's live, en koop je tickets voor de beste F1 races nu op StubHub! De Forule-1 is niet alleen de snelste, maar ook de meest intense om live te zien. De wagen scheuren met meer dan 300 kilometer per uur over het circuit en alleen de allerbeste coureurs kunnen deze snelle wagens onder controle houden en de scherpste bochten doorstaan. Dit wil je niet missen... koop je tickets voor alle F1 races hier veilig en snel op StubHub, en geniet!

De F1 races worden over de hele wereld gehouden sinds 1950. Door de jaren een heeft de F1 zich ontwikkeld tot een gigantisch sportevenement, en de ontwikkelingen staan nooit stil. Elk seizoen zijn de wagens nog sneller, sterker en de motoren nog zwaarder en krachtiger. De grootste motorfabrikanten als Ferrari, Mercedes en Renault zijn verantwoordelijk voor de snelste en zwaarste motoren die aan veel eisen –een hele formule moeten voldoen-, terwijl de coureurs de beesten onder controle moeten houden. De races zijn enorm spannend en snel en trekken veel media-aandacht en liefhebbers van over de hele wereld vliegen naar de beste circuits om de coureurs live in actie te zien. Geniet van de beste races en koop je kaarten voor alle F1 races hier op StubHub!


We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.