Sportpaleis, Antwerpen, België Groep of bedrijf?

Informatie
Bezoekers onder de 14 zijn niet toegelaten in -Standing A en B -. Bezoekers van 15 en 16 jaar krijgen hier enkel toegang als zij onder begeleiding van een volwassene zijn.
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Harry Styles


Harry Styles Antwerpen

Harry Styles komt naar Antwerpen en jij kunt hem live horen! Het Sportpaleis zal zich vullen als nooit tevoren dankzij deze jonge Brit. Dat hij een echte zanger is, is al helemaal te horen op zijn nieuwe album Harry Styles, dat in 2017 uitkwam. Hij had al een geweldig sterrendom dankzij One Direction, waar hij een paar jaar geleden mee doorbrak. Nog groen als gras kreeg hij binnen no time een geweldige schare fans over zich heen. Vooral de jonge meiden wisten het al snel: Harry Styles is een jonge god met een stem als nachtegaal. Stiekem rockten ook de 'volwassenen' mee op de heerlijke muziek van deze jonge band.

Het noodlot deed zich voor toen de band aankondigde een pauze te nemen voor onbepaalde tijd. Maar een echte zanger verdwijnt niet zomaar. Harry Styles besloot solo verder te gaan en niet zonder succes! Met zijn eerste soloalbum genaamd Harry Styles kwam hij goed binnen. De eerste single, Sign of the Times, kwam op vele landen op de eerste plaats vinden. Ook de andere negen nummers van het album worden grijs gedraaid. 

Zie Harry Styles in Antwerpen: Zo koop je tickets!

Deze nummers en vele andere zal hij tijdens het concert spelen. En het kopen van tickets voor Harry Styles is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op het soort ticket dat je wilt, en je gegevens in te vullen. Daarna kies je voor een betaling met de betaalmethode die je uitkomt. Dat kan met iDeal zijn, maar bijvoorbeeld ook met een creditcard. Het enige wat je daarna hoeft te doen is te wachten op je tickets, per post of per e-mail, afhankelijk van het soort. Je ziet het, Harry Styles tickets voor zijn concert in Antwerpen zijn supermakkelijk te koop! Wacht daarom niet langer en koop ze vandaag nog!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Harry Styles Antwerpen

Sportpaleis

  • Antwerpen
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.