Ticketbis is nu StubHub

Ticketbis werd in 2009 opgericht met de bedoeling innovatieve oplossingen te bieden en fans te helpen bij het online kopen en verkopen van tickets. In de jaren die volgden, breidde het Spaanse bedrijf zijn bereik uit tot meer dan 40 landen in Europa, Azië, Amerika en Oceanië. Ticketbis werd in 2016 een deel van StubHub met als gezamenlijke ambitie het grootste onlineplatform voor de aankoop en verkoop van tickets te bedienen.

Meer dan 300.000
verkochte tickets

Meer dan 90.000 evenementen

Hoe werkt het?

StubHub brengt mensen die hun tickets voor wereldwijde evenementen willen verkopen, samen met fans die op zoek zijn naar deze tickets.

Veilig en transparant platform

StubHub garandeert veilige transacties, voor zowel verkopers als kopers.


Hoe beschermt StubHub de koper?

Alleen als de koper het event heeft bezocht, ontvangt de verkoper de betaling.

Op deze manier verzekert StubHub zich ervan dat het ticket echt is, en ook dat de beschrijving van het ticket klopt. Ook verstrekken alle verkopers hun kaartgegevens aan StubHub, zodat StubHub een veilige en snelle transactie kan garanderen.


Hoe beschermt StubHub de verkoper?

Een paar dagen na het event ontvangt de verkoper automatisch zijn betaling.

Als er zich een probleem voordoet met de betaling van de koper lost StubHub het probleem op. Ook neemt StubHub het verlies op zich, zodat de verkoper hier geen schade van ondervindt.


Wij hebben een wereldwijde Klantenservice.

StubHub werkt vanuit lokale kantoren en heeft een gepersonaliseerde klantenservice, aangepast aan de lokale markt. Op deze manier kan StubHub de gebruiker altijd in zijn eigen taal helpen en informatie geven over het event en het kopen en verkopen van tickets.


Gegarandeerde levering zonder het huis te hoeven verlaten.

StubHub garandeert dat alle tickets die te koop staan op StubHub op tijd geleverd worden.

Zodra de verkoop is bevestigd verzend de koper het ticket naar het door de koper opgegeven adres.

Bij een last-minute aankoop wordt het ticket afgeleverd op een punt in de buurt van het event, om ervoor te zorgen dat het ticket zonder problemen aan de koper afgeleverd wordt.


Waarom zijn er verschillende prijzen?

De verkopers publiceren de tickets op StubHub en kiezen hun beste prijs.

De prijzen van de tickets kunnen variëren omdat iedere verkoper een eigen prijs vaststelt, die niet altijd overeenkomt met de originele prijs. Om deze reden kun je op StubHub tickets vinden met prijzen die hoger of lager liggen dan de originele verkoopprijs.


Hoe kies ik het beste ticket?

De verkopers geven informatie over de exacte locatie van de tickets.

Kies tickets met de meeste informatie, zoals de sector en de rij. Op deze manier kun je op de plattegrond goed zien welke plek aan je voorkeuren voldoet.

Tickets kunnen ook naar een accommodatie zoals een hotel of appartement worden verzonden, voor evenementen buiten je stad of land.


Waarom kopen op StubHub?

De grootste ticketmarktplaats ter wereld

Bij StubHub vind je een groot aanbod tickets voor evenementen, ook als ze aan de kassa uitverkocht zijn.

Een wereldwijd netwerk

Koop gemakkelijk in je eigen taal en munt tickets voor wereldwijde evenementen.

StubHub beantwoord je vragen

StubHub heeft een groot team van professionals uit meer dan 40 landen klaarstaan om al je vragen te beantwoorden.

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.