Veelgestelde vragen

Wat is Stubhub?

Bij StubHub hebben wij een simpele missie: Fans helpen een onvergetelijke tijd te hebben. Wij koppelen fans aan hun favoriete teams, shows en artiesten, en introduceren ze aan andere evenementen die ze ook fantastisch gaan vinden. Wij zijn de grootste ticketmarktplaats ter wereld en hierdoor kunnen wij fans helpen met het kopen én verkopen van hun tickets voor tienduizenden evenementen wereldwijd. Dit allemaal via een computer, mobiel, of zelfs via de StubHub app voor iPhone, Apple Watch en Android! En met de overname van Ticketbis in augsutus 2016 kan StubHub een nóg ruimer aanbod verzorgen voor fans wereldwijd.

Waarom zijn er verschillende prijzen?

De verkopers publiceren de tickets op StubHub en kiezen hun beste prijs.

De prijzen van de tickets kunnen varieren omdat iedere verkoper een eigen prijs vaststelt, die niet altijd overeenkomt met de originele prijs. Om deze reden kun je op StubHub tickets vinden met prijzen die hoger of lager liggen dan de originele verkoopprijs.

Is het veilig om tickets te kopen op StubHub?

Ja, het is 100% veilig om op StubHub te kopen. Alleen als de koper het event heeft bezocht, ontvangt de verkoper de betaling. Op deze manier verzekeren wij je ervan dat het ticket echt is, en ook dat de beschrijving van het ticket klopt.

Ook verstrekken alle verkopers hun kaartgegevens aan ons, zodat wij je een veilige en snelle transactie kunnen garanderen. StubHub is dus zeker een betrouwbaar medium

Is het veilig om tickets te verkopen op StubHub?

Ja, een paar dagen na het event ontvangt de verkoper standaard zijn betaling.

Als er zich een probleem voordoet met de betaling van de koper lossen wij het probleem op. Ook nemen wij een eventueel verlies op ons, zodat de verkoper hier geen schade van ondervindt.

Is er een Klantenservice?

Ja, wij hebben een wereldwijde Klantenservice. Wij werken vanuit lokale kantoren en hebben een gepersonaliseerde klantenservice, aangepast aan de lokale markt.

Op deze manier kunnen wij de gebruiker altijd in zijn eigen taal helpen en informatie geven over het event en het kopen en verkopen van tickets. Klik Hier om contact met op ons op te nemen

Hoe ontvang ik mijn tickets?

De verzending van de tickets is afhankelijk van het ticketsoort (papieren tickets, e-Tickets). Wij garanderen dat alle tickets die te koop staan op StubHub op tijd geleverd worden.

Zodra de verkoop is bevestigd verzend de koper het ticket naar het door de koper opgegeven adres.

Bij een last-minute aankoop wordt het ticket afgeleverd op een punt in de buurt van het event, om ervoor te zorgen dat het ticket zonder problemen bij de koper aankomt.

Er zijn veel verschillende tickets, hoe kies ik de beste?

Een paar tips van het StubHub team:

Waarom kopen op StubHub?

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.