K-POP

K-Pop. Bangtan Boys. Girls Generation. f(x). Nog niet van gehoord? Dan is het hoog tijd! Voor de Europese K-POP fans is er goed nieuws. Veel K-POP bands hebben hun tour in Europa voor 2016 en 2017 aangekondigd. Vijf oktober is bijvoorbeeld een datum die je in je agenda kunt noteren. De K-POP hiphop band Yelows Mob komt namelijk naar Berlijn.

Alle K-POP liefhebbers kunnen binnenkort dus weer wegdromen bij de Koreaanse muziek en cultuur. Maar wat is K-POP eigenlijk? K-POP is de Koreaanse popmuziek met invloeden uit diverse stijlen zoals dans, electropop, en hiphop. Deze muziekstroming ontstond in de jaren negentig, en sinds dat moment is dit genre ook de grenzen over gegaan. In Europa werd het een paar jaar geleden populair, en ook in de lage landen is de hype inmiddels aangekomen. Duizenden fans wachten met smart op nieuwe releases van de hipste bands, dromen weg bij de strakke videoclips, en hopen op K-POP concerten in Europa. 

Ben jij één van deze fans? Dan zit je hier goed. Koop je tickets voor K-POP op StubHub en droom weg!

Zo is een K-POP concert

Creatief, verrassend en gekleurd. Wil je het live beleven? Dan hoef je niet lang te wachten om je kaarten voor de beste K-POP band concerten te kopen. Vandaag nog kun je je tickets op StubHub kopen. Een niet te missen show ligt hier voor je klaar dus pak je kans. Hier kun je kaarten krijgen voor de lokale evenementen van K-POP artiesten, maar ook voor concerten in Europa of andere continenten. 

De heetste K-Pop-Bands

Ben je gek van K-POP maar heb je nog geen idee welke tot de échte top behoren? Dit zijn de meest succesvolle groepen: 

  • 2PM
  • Bangtan Boys (BTS)
  • BIGBANG
  • EXO
  • Girls Generation
  • f(x)
  • Super Junior
  • VIXX

Wat is er mooier dan het live beleven van een van de fanatische concerten van deze K-POP artiesten? Ontmoet mensen die nét zo gek op ze zijn als jij en beleef een fantastische avond. Kijk snel verder en kies de beste tickets voor K-POP, gewoon via StubHub!


Categorieën

We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.