Sportpaleis, Antwerpen, België Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Katy Perry


Katy Perry Antwerpen

Katy Perry fans let op! Deze muziekreus is op tour en doet een aantal steden aan. Mis dit topevent niet! Koop deze felbegeerde Katy Perry kaarten met StubHub en bezoek het concert dat je niet snel zult vergeten. Katy Perry gaat op tour en komt in de buurt, dus waar wacht je nog op? Je zult er geen spijt van krijgen. Bestel je tickets voor Katy Perry Antwerpen nu op StubHub!

Dankzij StubHub kun je Katy Perry live zien. Aarzel dus niet want dit is je kans een van de beste artiesten van onze tijd samen te zien op het podium. Koop je Katy Perry Antwerpen tickets voor het te laat is! Dit wordt een onvergetelijke avond dus geniet van de sfeer en de beste sounds. Het is een must voor de muziekliefhebbers! Ga los op de beste hits van Katy Perry. Het is niet te missen, dus koop je Katy Perry Antwerpen tickets nu op StubHub.

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Katy Perry Antwerpen

Sportpaleis

  • Antwerpen
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.