Ladies of Soul

Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer vormen samen het enorme, fantastische, geweldige, overweldigende vijftal Ladies of Soul en ook in 2017 geven ze weer een concertreeks in het ZiggoDome. Na drie succesvolle versies gaan ze nog een jaar door. 

Elke zangeres van de groep heeft haar eigen kwaliteit, en nu deze worden gecombineerd vormt dit een avond waar je kippenvel van krijgt. De zuivere, krachtige stemmen van deze Nederlandse sterren zorgen voor tranen in je ogen, gebroken spiegels en deja-vu's. Swing, huil, lach en dans met Ladies of Soul in de Amsterdamse Ziggo Dome. 

Neerlands sterkste artiesten staan op het podium om jou een onvergetelijke avond te geven. Kies één van de twee avonden, op 10 of 11 februari en zie ze live! Kies de beste plekken in de Ziggo Dome en koop je tickets veilig en snel op StubHub!


Waar

  • Alle
  • Verenigde Staten
Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Aankomende internationale evenementen

Scullers Club and Double Tree, Boston, Verenigde Staten
Vanaf Er zijn 0 tickets verkrijgbaar
Tickets bekijken
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.