Koninklijk Theater Carré , Amsterdam, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Maiden UniteD Amsterdam

Ze zeggen wel eens, een succesnummer moet je nooit veranderen. Maar wat als je er méér uit kunt halen? Als je een succesnummer een heel nieuwe dimensie kan geven, een vleugje heden erin kan gooien, een nieuwe prikkeling weet toe te voegen? 

Dat is het nieuwe project van Maiden UniteD. De band start in 2017 met een nieuw project waarbij ze klassiekers laten uitvoeren door verschillende artiesten. Je krijgt een mengelmoes, spanning, een opleving, en een fantastisch eindproject, dat plaats zal vinden in nergens minder dan het prachtige Carré in Neerlands hoofdstad Amsterdam.

De tickets gaan als warme broodjes over de toonbank, dus als jij kaartjes wilt voor één van de vijf categoriën, wacht dan niet te lang. Koop je kaarten voor Maiden UniteD Amsterdam nu!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Maiden UniteD Amsterdam

Koninklijk Theater Carré

  • Amsterdam
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.