Etihad Stadium, Manchester, Verenigd Koninkrijk Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Manchester City


Manchester City - Manchester United

De Premier League is weer begonnen en jij kunt de wedstrijden van het seizoen 2015/2016 live vanuit het stadion meemaken. Zie de beste spelers van de Premier League op het veld, en koop je kaarten voor Manchester City - Manchester United vandaag nog voor het te laat is. De echte fans zijn er altijd snel bij, dus als je je toegang tot Manchester City - Manchester United wilt garanderen, wacht dan niet langer en koop je kaarten vandaag nog! 

De Manchester City is de bekendste en grootste competitie in Engeland, en is wereldwijd bekend met duizenden diehard fans, die allemaal gek zijn op de topspelers en geweldige wedstrijden. De 24e editie van de Premier League, seizoen 2015/2016 belooft even spannend te worden als vorige seizoen. Na een lange strijd tussen de twintig beste teams van Engeland kwam Leicester als beste uit de bus. Zij gingen er met de titel vandoor, terwijl Manchester City's Sergio Agüero topscoorder was met maar liefst 26 goals.

Voor Hull City, Queens Park Rangers en Burnley was het een minder memorabel seizoen, en hun Premier League aanwezigheid eindigde dan ook in een degradatie. Hierdoor kwam er weer plek vrij voor AFC Bournemouth, Watford en Norwich City, die dit seizoen in de Premier League meespelen. Welke teams zullen dit jaar het sterkste zijn? De nieuwkomers of de bekende top? Zie het zelf en ervaar de beste wedstrijden live vanuit het Etihad Stadium stadion en koop je kaarten voor Manchester City - Manchester United nu!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Manchester City - Manchester United

Etihad Stadium

  • Manchester
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.