Sportpaleis, Antwerpen, België Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Metallica


Metallica Antwerpen

Voor fans van de heavy metal band Metallica in België is 3 november 2017 een datum om vrij te houden in de agenda. Op die dag doet Metallica Antwerpen namelijk aan. Tijdens hun Europese tournee treden ze op in het Sportpaleis in Antwerpen. Wacht dus niet langer en koop je Metallica tickets Antwerpen nu!

Metallica treedt op in Antwerpen

Metallica is veruit de meest bekende heavy metal band die er bestaat. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett en Robert Trujillo timmeren al meer dan dertig jaar aan de weg. In die tijd hebben ze wereldwijd meer dan honderd miljoen albums verkocht en talloze optredens gegeven over de hele wereld. Vorig jaar kwam hun lange verwachte nieuwe album, "Hardwired... to Self-Destruct", uit. Het is de opvolger van "Death Magnetic" uit 2008 en dus het eerste studio album van de band in acht jaar. Niet alleen zal Metallica Antwerpen dus aan doen, ze zullen ook nieuwe nummers voor het eerst ten gehore brengen! Wees er dus snel bij om je tickets Metallica Antwerpen te kopen. Het wordt een geweldige en spetterende heavy metal avond in het Sportpaleis in Antwerpen! Na drie optredens op Rock Werchter over de jaren heen, komt de band nu naar België speciaal voor de fans. Wees er ook bij en beleef een waanzinnige heavy metal avond met Metallica!

Koop snel en makkelijk kaartjes voor Metallica in Antwerpen!

Koop nu je kaartjes voor de Metallica tour 2017 Belgie via StubHub. StubHub is de veiligste en makkelijkste manier om aan kaartjes te komen voor een goede prijs. Dit geldt ook voor kaartjes voor Metallica Antwerpen. Ga dus snel naar StubHub en beleef een geweldige avond!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Metallica Antwerpen

Sportpaleis

  • Antwerpen
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.