Philips Stadion, Eindhoven, Nederland Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van PSV


PSV - Ajax

PSV - Ajax, de Topper

Mis PSV - Ajax, beter bekend als De Topper, in het Philips Stadion niet en zie de grootste helden van de Nederlandse Eredivisie live! Koop je tickets om je team te steunen in het stadion. De Eredivisie is weer begonnen en de helden van het Nederlands voetbal zijn klaar voor de overwinning. Er kan er maar één winnen in deze wedstrijd, en daarom strijden beide teams tot het uiterste.

Want van de 18 teams die meedoen in het seizoen 2017/2018 van de Eredivisie, kan er maar één met de landstitel vandoor gaan. Hierom wordt PSV - Ajax dan ook een ongelooflijke wedstrijd, want beide reuzen zullen onder aanvoering van hun trainers alles geven in Philips Stadion. Ze strijden om de eerste plek, en het wordt nog spannend, want samen staan ze op de eerste en tweede plek van de Eredivisie. Mis het dus niet en koop je tickets voor PSV - Ajax vandaag nog. De beste tickets vind je hier op StubHub.

Seizoen 2017/2018 van de Eredivisie is het 62e seizoen van de Nederlandse competitie voor het landskampioenschap. En de winnaars van de Eredivisie winnen niet enkel de landstitel, maar worden ook automatisch geselecteerd voor deelname in de Champions League en de Europa League, en hebben zo een kans om mee te doen op het Europees toneel. Er valt dus heel wat te winnen en je team kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Juich mee en laat ze zien dat ze het waard zijn. Koop je tickets voor PSV - Ajax nu!

Hoe zal het dit seizoen gaan?

PSV - Ajax is een van de topwedstrijden van de Eredivisie 2017/2018 en kun je als echte voetbalfan dan ook niet missen. Duizenden toeschouwers komen uit heel het land om deze wedstrijd te zien spelen. De koele randstedelingen tegen de ex-titelverdediger uit het zuiden. Vorig seizoen won alleen PSV in de twee Eredivisiewedstrijden die ze tegen elkaar speelde. In de wedstrijd in de Arena speelde Ajax en PSV gelijk. De uitwedstrijd - deze dus - was een zege voor PSV. Hoe zal het dit seizoen gaan? De gegevens laten zien dat PSV en Ajax aan elkaar gewaagd zijn, wat ook wel de rivaliteit tussen de twee verklaart.

Want het was PSV die de titel van Ajax afpakte, afgelopen seizoen. De Amsterdammers hadden de titel al vier jaar achtereenvolgens in hun handen, en nu was het voor het eerst dat ze op de tweede plek kwamen. De vreugde van PSV was van korte duur want vorig seizoen ging Feyenoord er met eer vandoor. Zal een van de twee de titel weer overnemen van Feyenoord? De stand is gunstig voor beide teams. Zie zelf hoe deze wedstrijd wordt gespeeld, en koop je tickets voor Ajax - PSV nu!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

PSV - Ajax

Philips Stadion

  • Eindhoven
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.