Sportpaleis, Antwerpen, België Groep of bedrijf?

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Shakira


Shakira Antwerpen

Shakira komt naar Antwerpen en jij kunt haar live zien in het Sportpaleis! De beste kaarten voor Shakira's Dorado World Tour vind je hier. Ga voor staanplaatsen, zitplaatsen, en kies welk zich je wilt  hebben. Er zijn veel tickets te vinden dus  er zit vast was tussen naar jouw smaak. Mis het dus niet, want anders duurt het misschien wel weer zeven jaar voordat ze naar Europa komt. Reserveer je tickets vandaag nog met 100% ticketgarantie en geniet!

El Dorado World Tour - Shakira Antwerpen

Hoewel wij niet de allersteeerste stad zijn die SHakira mag verwelkomen op haar Europese deel van de tour, zijn wij met trots de tweede. Shakira doet eerst Duitsland aan om vervolgens naar België te komen. Op 12 november 2017 geeft zijn om 18.30 uur het concert in het mooie en grote Sportpaleis in Antwerpen. De zuid-amerikaanse ster staat al vele jaren aan de top en heeft hits als Whenever, Wherever, Objection, One, La Tortura en nog vele andere nummers op haar naam staan. Meest recente hits zijn onder andere La Bicicleta met landgenoot Carlos Vives, en Chantaje met reggeatonheld Maluma. 

En hoewel Shakira vaak in Europa is, doet ze weinig publieke optredens en was het laatste concert dan ook van zeven jaar geleden. Pak daarom nu je kans en koop je tickets voor SHakira Antwerpen vandaag nog

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Shakira Antwerpen

Sportpaleis

  • Antwerpen
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.