Fisht Olympic Stadium, Sochi, Rusland Groep of bedrijf?

X

Om aanwezig te mogen zijn bij de wedstrijden van het Wereldkampioenschap voetbal 2018 heb je een FAN ID nodig. Onze Klantenservice neemt contact met je op zodra de gegevens voor de aanvraag van deze FAN ID beschikbaar zijn.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Belgisch Voetbalelftal - De Rode Duivels


Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Panama

Als je een echte fan bent, wil je de wedstrijd Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Panama in Fisht Olympic Stadium natuurlijk niet missen. Laat deze kans niet lopen en koop je tickets nu op StubHub! De beste spelers ontmoeten elkaar opnieuw op het veld. Na maanden training onder leiding van de beste trainers van nu, zijn de spelers er weer klaar voor. Het wordt een spannende wedstrijd want Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Panama zijn aan elkaar gewaagd. 

Als jij een echte voetbalfan bent, wil je deze wedstrijd in het Fisht Olympic Stadium dan ook niet missen. Vooral omdat de beste wedstrijden van Belgisch Voetbalelftal - De Rode Duivels nu worden gespeeld! Maak onderdeel uit van de geschiedenis en juich mee met de beste goals, de snelste passen en de mooiste verdedigers en stops van de keepers. Vergeet de bank en de televisie, echte voetbalfans kijken Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Panama vanuit het Fisht Olympic Stadium! Mis het niet en koop je tickets vandaag nog voor het te laat is, want de kaartverkoop gaat erg snel. Pak je kans nu en ga voor die Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Panama tickets!

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Panama

Fisht Olympic Stadium

  • Sochi
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.