Otkrytie Arena (Spartak Stadium), Tushino, Moskou, Rusland Groep of bedrijf?

X

Om aanwezig te mogen zijn bij de wedstrijden van het Wereldkampioenschap voetbal 2018 heb je een FAN ID nodig. Onze Klantenservice neemt contact met je op zodra de gegevens voor de aanvraag van deze FAN ID beschikbaar zijn.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Belgisch Voetbalelftal - De Rode Duivels


Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Tunesië

Als je nog nooit een wedstrijd van Belgisch Voetbalelftal - De Rode Duivels hebt gezien, wacht dan niet langer en koop nu je tickets voor Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Tunesië in Otkrytie Arena (Spartak Stadium). Het belooft een spannende wedstrijd te worden, dus wacht niet langer en koop je kaarten nu op StubHub! Als je een echte voetbalfan bent dan heb je nu de kans om dit te laten zien. Met de beste tickets van StubHub kun je genieten van Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Tunesië in het Otkrytie Arena (Spartak Stadium). Pak je kans nu maak je klaar!

De beste competities worden weer gespeeld. Belgisch Voetbalelftal - De Rode Duivels hoort tot een van de meest populaire in binnen- en buitenland. De wedstrijden zijn altijd zeer spraakmakend en worden door voetbalfans van over de hele wereld gevolgd. Maar als je de kans hebt om Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Tunesië live te zien.. vanuit het Otkrytie Arena (Spartak Stadium), waar wacht je dan nog op? Vergeet de televisie en trek er op uit. Koop je Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Tunesië tickets nu en ervaar de hele wedstrijd live vanuit het stadion! 

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - België - Tunesië

Otkrytie Arena (Spartak Stadium)

  • Tushino, Moskou
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.