Kaliningrad Stadium, Kaliningrad, Rusland Groep of bedrijf?

X

Om aanwezig te mogen zijn bij de wedstrijden van het Wereldkampioenschap voetbal 2018 heb je een FAN ID nodig. Onze Klantenservice neemt contact met je op zodra de gegevens voor de aanvraag van deze FAN ID beschikbaar zijn. Om last minute tickets te kopen (tickets met het klok symbool) moet je al beschikken over een FAN-ID.

Tickets worden betaald in EUR. Bedragen in USD zijn richtprijzen.

Filteren op

Plaats Aantal beschikbaar Prijs per ticket Betaal tot in 12 termijnen Prijs per ticket

Andere evenementen van Engels Voetbalelftal


Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België

Dit is een veelbelovende Engels Voetbalelftal wedstrijd. Wil je live de spanning van Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België in Kaliningrad Stadium voelen? Wacht dan niet langer en koop je tickets nu! Wedstrijden van Engels Voetbalelftal zijn altijd erg populair, en Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België is geen uitzondering. Het Kaliningrad Stadium is klaar om duizenden juichende fans te ontvangen, en Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België te hosten. De spelers van beide clubs zijn alweer maanden bezig om in topvorm aanwezig te zijn, en zo de overwinning te pakken. Maar de clubs zijn met Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België aan elkaar gewaagd en zetten alles op alles om als winnaar uit de wedstrijd te kopen. En jij kunt dit live zien! Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België!

Engels Voetbalelftal is alom bekend, en zorgt altijd voor spannende wedstrijden van hoge kwaliteit. Zo ook Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België. Topscorers van beide kanten hebben vorig seizoen ook al naam gemaakt, en zijn nu weer terug om hetzelfde te doen. Bij het voetbal kan er maar één de winnaar zijn, dus beide partijen gaan er alles aan doen om te scoren! Wees er zelf bij aanwezig en koop je tickets nu! 

Sluiten

Kun je de prijs die je zoekt niet vinden?

Geef ons meer informatie over het soort tickets dat je zoekt, en wij laten je weten wanneer wij tickets passend bij jouw criteria vinden

Houd mij op de hoogte!

Wereldkampioenschap Voetbal 2018 - Engeland - België

Kaliningrad Stadium

  • Kaliningrad
We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.