WK IJshockey 2017

Koop je tickets voor het WK IJshockey 2017 nu op StubHub! Het Wereldkampioenschap voor het beroemde IJshockey wordt al bijna honderd jaar gehouden, en is vooral erg populair onder de noordelijke, koudere landen. Waar het 'normale' hockey in de lage landen erg populair is, is ijshockey daar orde van de dag. Toch wint het ook in Nederland en België steeds meer populariteit. Steeds meer zijn er geïnteresseerd in deze spannende en snelle sport. Als jij een van de fans bent van deze mooie, stoere sport, dan is dit je kans om de grootste ter aarde live te zien spelen! Wees er snel bij en koop je WK IJshockey tickets nu!

Het WK IJshockey in Duitsland en Frankrijk

De beste teams verzamelen zich dit jaar in Duitsland en Frankijk, waar de 81e editie van het WK IJhockey wordt gehouden. Er doen maar liefst zestien toppers mee. Canada en Rusland zijn de laatste jaren bevreesde tegenstanders. 

Canada voor de 2e keer titelhouder

Canada is huidig titelhouder, voor de tweede keer. Rusland won de gouden medaille het jaar daarvoor. De Verenigde Staten, Zweden en Finland zijn ook niet onbekend met een eerste, tweede, of derde plek en staan ook echt bekend als IJshockeylanden. Afgelopen seizoen was de finale van ook tussen Canada en Finland, en kwam Rusland op de derde plek. Hoe zal het dit jaar gaan? Zie het zelf en koop je kaarten voor het WK IJshockey 2017!


We gebruiken cookies om onze webservices te verbeteren. Als je verder surft, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik ervan. Meer informatie over Cookiebeleid hier.